Openstaande vacatures

Meer info & solliciteren

Zorg jij dat ons product tot bij onze klanten geraakt?

Meer info & solliciteren

Voor onze afdeling Supply Chain zijn we dringend op zoek naar versterking.

Meer info & solliciteren

Onze site in Eeklo bruist van de bedrijvigheid. Op ons lokale departement ‘Productie’ zijn mensen en machines in de weer om topartikelen te maken. Jij bent de multi-inzetbare duizendpoot. Het manusje-van-alles. De held die bijspringt waar nodig. En óf jij graag gezien wordt als Lijnmedewerker.

Meer info & solliciteren

Ontex Eeklo zoekt iemand die de machines doet draaien! Als Lijnverantwoordelijke (in een vorig leven technisch operator) sta jij op één lijn met je … productielijn. Zo tover je kwalitatieve producten tevoorschijn volgens de gevraagde specificaties.

Meer info & solliciteren

Als Accountant zorg je er niet alleen voor dat alle inkomende facturen correct en op tijd worden geboekt maar ben je bovendien ook verantwoordelijk voor heel wat verschillende financiële rapporteringen en het contactpunt voor andere afdelingen

Meer info & solliciteren

Als heftruckbestuurder breng jij onze knap afgewerkte producten naar onze knappe magazijnen of je laadt ze met die knappe heftruck van je in die knappe vrachtwagen van die knappe camionchauffeur. Jij bent de bevoorrader, een belangrijke schakel. Zonder jou geraken onze producten niet tot in de winkel… en dat zou echt zonde zijn.

Meer info & solliciteren

As Packaging Process Coordinator, you are responsible for the management of packaging launches and changes in our Eeklo plant. You are involved in the entire process: from first contact with sales teams ending to commercial production of new packaging.

Meer info & solliciteren

Kom jij op één lijn staan met onze productielijnen? Word storingstechnieker bij Ontex Eeklo. Op onze site in Eeklo draaien productielijnen haast onophoudelijk. Als storingstechnieker zorg jij ervoor dat dat zo blijft. Je taken als sterkhouder op ons departement ‘Mechaniek’?